Tunfiskfrikadeller med karridipp
2 personer
Pr. person (uten salaten)
Kcal: 451
Karbohydrater: 2g
Protein: 35g
Fett: 34g
2 bokser tunfisk i vann (220g)
2 egg
2 ts rød karripasta
1 fedd hvitløk
1 ts revet ingefær
20 g kokosolje
40 g majones
1 ts rød karripasta
Pr. person (salaten)
Kcal: 67
Karbohydrater: 5g
Protein: 2g
Fett: 4g
150 g blandet salat
2 vårløk
50 g avokado
1 lime
Renn av vannet til tunfisken. Bland det med egg, rød karripasta, ingefær og finhakket hvitløk. Form farsen til 6-8 små kaker.
Varm kokosoljen i en panne og stek kakene på begge sider.
Skyll salaten, snitt vårløken, og del opp avokadoen. Press limesaft over og dryss over sesamfrø hvis du har.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar