Djevelkylling med ovnsbakt blomkål
Varm ovnen til 200 grader varmluft
Kcal: 564
Karbohydrater: 9g
Protein: 46g
Fett: 37g
2 personer
280 g kyllingbryst
30 g kremost naturell
70 g kremfløte
80 g tomatsalsa uten sukker
2 ss syltede jalapeños.
400 g blomkål
1 ss/15 g olivenolje
1 ts paprikapulver
1 ts røkt paprikapulver
50 g revet cheddar ost
Bland kremost, fløte, tomatsalsa og salt og pepper godt sammen. Ha kyllingen i en ildfast form og hell blandingen over. Topp med jalapeños.
Rør sammen marinaden.
Olivenolje, paprikapulver, røkt paprika, salt og pepper. Skjær blomkålen i små buketter og vend de i marinaden. Fordel dem på en stekeplate.
Sett alt sammen inn i ovnen i ca 20 minutter. Ta ut blomkålen og fordel osten over. Sett det inn igjen, la det gratinere ytterligere 5 minutter.
Sjekk at kyllingen er gjennomstekt før servering, er ikke sikkert at alt blir ferdig samtidig.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar