mandag 12. august 2024

 Kyllingkake med pestodressing


Pr. person
Kcal 455
Karbohydrater: 9g
Protein: 34g
Fett: 31g

2 personer

300 g kvernet kyllingkjøtt
30 g løk
100 g squash
1/2 øko sitron, revet skall
1 ts tabasco el røkt paprika
1 ss friskhakket persille
10 g smør eller kokosolje

300 g isbergsalat
100 g agurk
50 g rødløk
40 g majones
1 ss/15g grønn pesto

Finhakk løken og riv squashen. Ha dette sammen med kyllingkjøttet. Tilsett sitronskall, røktpaprika eller tabasco, persille, salt og godt med nykvernet pepper. Rør farsen godt og form to burgere.

Varm smør i en panne, og stek burgerne i ca 4-5 min på hver side til de er gjennomstekte.

Skjær påå agurk og rødløk og bland det sammen med salat. Rør sammen en dressing av majones og pesto.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar