Kylling med baconsaus
Sett ovnen på 200 grader
Kcal: 561
Karbohydrater: 8g
Protein: 44g
Fett: 38g
4 personer
400 g kyllingfilet
100 g cherrytomater
100 g bacon i skiver
3 dl creme fraiche 18% fett
1/2 ts røkt paprika
2 ts paprikapulver
1 ts spisskummen
150 revet cheddar
600 g brokkoli
Skjær kyllingen i munnfull store biter og fordel dem i en smurt ildfast form.
Halver cherry tomatene og ha de over kyllingen. Krydre med salt og pepper.
Skjær bacon i biter og stek dem halv sprøe i en tørr stekepanne. Tilsett Creme fraiche, paprika krydder og spiskummen. La de koke opp og putre i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper. Hell blandingen over kyllingen, dryss over revet ost på toppen og stek i ca 20-25 min.
Del brokoli i små buketter og damp de.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar