mandag 26. august 2024

Biffsalat med pepperrotdressing


Pr. person

Kcal: 555
Karbohydrater: 13g
Protein: 33g
Fett: 37g

2 personer

Biffkjøtt, beregn ca 130 g per person
10 g smør til steking
100 g feldsalat
200 g cherrytomater
200 g agurk
100 g reddiker 
100 g avokado

Pepperrotdressing
100 g crème fraiche
10 g majones
1 ss friskrevet pepperrot
1/2 ts hvitvinseddik
1/2 ts sennep

2 ts ristet sesamfrø

Stek kjøttet 3-4 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Kjøttet kan gjerne være litt rødt i midten. Husk og la det hvile før du skjærer i det.
Vask salaten, skjær tomatene i to, agurken og avokadoen i terninger. Bland alt sammen i en bolle. Og strø over sesamfrø.

Blend alle ingrediensene til dressingen i en blender og ha i en egen skål ved siden av salaten.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar