Tunfiskpizza
Sett ovnen på 170 grader
Pr. person
Kcal: 520
Karbohydrater: 10g
Protein: 49g
Fett: 31g
1 person
1 boks tunfisk i vann
1 stort egg
1 ss loppefrøskall
1 liten ts salt
50 g tomatsaus
50 g revet ost
100 g cherrytomater
50 g oliven
Oregano krydder
1 ss/15 g grønn pesto
50 g Rucola, brønnkarse eller basilikum
Renn av vannet til tunfisken. Ha i egg, loppefrøskall og salt i en bolle. Bland det godt sammen.
Ta et stekebrett med bakepapir over, form deigen til en rund flat pizzabunn.
Forstekes i ca 20 min.
Ta ut bunnen. Fordel ut tomatsaus, dryss over revet ost. Halver cherrytomatene, og fordel de over pizzaen sammen med oliven. Dryss over oregano til slutt.
Bak den videre i ovnen i ca 7-10 min til osten har smeltet og er gyllen. Drypp over pesto og ha grønt på toppen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar