Pizza bianca med sopp og løk
Sett ovnen på 200 graderPr. Person:
Kcal: 559
Karbohydrater: 11g
Protein: 31g
Fett: 44g
2 Personer
Pizzabunn
50 g kremost naturell
150 g revet ost
1 mellomstort egg
1 dl pofiber
Soppfyll
250 g sjampinjong
100 g løk
10 g smør
1 ss frisk rosmarin
2 ss/30g persillepesto
50 g rucola
25 g parmesan i flak
Ha kremost og revet ost i en gryte. Smelt sammen over middels høy varme. Ta den av platen og tilsett egg og pofiber. Rør dette til det blir en ensartet konsistens. Rull deigen mellom to ark med bakepapir. Bak dette i ovnene i ca 10-12 minutter til den er gyllenbrun.
Rengjør sjampinjong og kutt de i skiver. Skjær opp løken. Smelt smøret i en stekepanne og stek sopp og løk. Ha i rosmarin og smak til med salt og pepper.
Smør pizzabunnen med pesto, fordel over soppblandingen. Ha over rucola og parmesanflak.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar