mandag 12. august 2024

 Pizza bianca med sopp og løk

Sett ovnen på 200 grader

Pr. Person:
Kcal: 559
Karbohydrater: 11g
Protein: 31g
Fett: 44g

2 Personer

Pizzabunn
50 g kremost naturell
150 g revet ost
1 mellomstort egg
1 dl pofiber

Soppfyll
250 g sjampinjong
100 g løk
10 g smør
1 ss frisk rosmarin
2 ss/30g persillepesto
50 g rucola
25 g parmesan i flak

Ha kremost og revet ost i en gryte. Smelt sammen over middels høy varme. Ta den av platen og tilsett egg og pofiber. Rør dette til det blir en ensartet konsistens. Rull deigen mellom to ark med bakepapir. Bak dette i ovnene i ca 10-12 minutter til den er gyllenbrun.

Rengjør sjampinjong og kutt de i skiver. Skjær opp løken. Smelt smøret i en stekepanne og stek sopp og løk. Ha i rosmarin og smak til med salt og pepper.

Smør pizzabunnen med pesto, fordel over soppblandingen. Ha over rucola og parmesanflak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar