mandag 22. april 2024

 Fiskekaker med kylling og coleslaw


150 g laks eller torsk finhakket eller most med stavmikser
150 g kyllingkjøttdeig
1 egg
8 g loppefrøskall
30 g kremfløte
2 ts timian
1/2 ts chiliflak
1/2 ts salt
Litt pepper
1 ts smør
2 ss rapsolje

150 g revet gulrot
150 g finhakket spisskål

2 ss kremfløte
2 ss crème fraiche
1 ts dijonsennep
2 ss epleeddik
1 ts flytende honning
1/2 sitron, saft og skall
Salt og pepper

1 ss gresskarkjerner, ristet
1 ss nigellafrø, ristet
Litt frisk persille

Tips. Du kan erstatte dressingen med kremet fetadressing som du tynner ut med litt vann hvis du har rester i kjøleskapet.

Rør laks og kylling sammen med egg, loppefrøskall, kremfløte, timian, chili salt og pepper. Sett farsen i kjøleskapet mens du tilbereder salaten.

Bland gulrot og spisskål sammen. Lag dressingen og vend inn grønnsakene. Pynt med ristede gresskarkjerner, nigellafrø og hakket fersk persille.

Form åtte kaker som du steker i en panne med smør og olje til de er gjennomstekt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar