mandag 22. april 2024

Omelett med sjampinjong chèvre og kålsalat


2 egg
3 ss kremfløte
1/2 ts salt
Litt malt muskatnøtt
30 g sjampinjong eller spinat
3 skiver chèvre
2 ss rapsolje
1 ts smør

10 g babyspinat
25 g spisskål
Håndfull frisk persille eller løpstikke
1 ss hasselnøttolje
10 g makademianøtter
20 g parmesan evt cæsardressing
Litt tørristet nigellafrø
Noen saltflak

Pisk egg, fløte, salt og muskatt. Ha oppi skåret sjampinjong. Varm opp olje og smør i en stekepanne og ha i røren. Stek omeletten på svak varme i 4-5 minutter. Ha over skivene med chèvre. Dekk det til med lokk, skru ned varmen og stek omeletten i 5-8 minutter til.

I mens blander du sammen spinat, spisskål, frisk persille og olje. Ha hakket makadeimanøtter og parmesan over sammen med noen saltflak og nigellafrø


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar