Varm prosciuttosalat
Sett ovnen på 200 grader varmluft
Til to personer:
Perlecouscous
Prosciutto
En squash
Rødløk
Cherrytomater
Spinat
Grønn pesto
Parmesan
Kok opp en kjele med 4 dl vann og kyllingbuljong. Ha i 170 g perlecouscous og senk til midels høy varme. La det putre i 12 -15 min til den er myk, men med tyggemotstand.
Skjær cherrytomatene i to, squash i terninger og rødløken i båter. Cherrytomatene tilsetter du litt balsamico og 1 ts sukker. De andre grønnsakene blander du med en skvett olivenolje, hvitløkpulver salt og pepper. Bak alt sammen på et stekebrett i 15-20 min.
Fordel prosciutto på et nytt stekebrett med bakepapir og bak i ovnen i 8 -10 min til de er sprø.
Skyll spinaten og bland dette sammen med perlecouscousen.
Når de ovnsbakte grønnsakene er ferdig blander du dem med pesto utenom tomatene. Bland alt sammen og smak til med salt og pepper. Server med prosciutto som du her bryter opp i mindre biter og revet parmesan på toppen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar