Varm kikertsalat
Sett ovnen på 200 grader varmluft
Til to personer:
1 pakke kikerter
1/2 agurk
Cherrytomater
Hjertesalat
Hvitløk
Parmesan
Sennep
Majones
4 egg
Evt:
Stenovnsbakt baguette
Bacon
Kok opp en kjele med vann og putt i eggene. Skyll kikertene og riv opp baguetten i små biter. Bland dette med to presset hvitløkfedd, olivenolje, salt og pepper og fordel utover et stekebrett med bakepapir. Bak i ovnen i 8-10 min til de er gylne og sprø.
Del cherrytomater i to, kutt opp agurk og skjær salaten i strimler.
Bland sennep, majones og 1 ss vann med litt finrevet ost. Smak til med salt og pepper. Bland dette sammen med salat, agurk og tomater.
Anrett salaten i en dyp tallerken, topp med kikertene og egg. Strø over mer ost hvis du vil.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar