tirsdag 15. april 2025

 Kremet laksepanne med spinat og soltørkede tomater


500 g laksefilet 
4 fedd hvitløk 
Rødløk
150 g soltørkede tomater 
3 dl kremfløte 
125 g spinat 
80 g revet parmesan 
Ris

Krydre laksen med salt og pepper på begge sider. Varm opp en stekepanne med litt olje på middels høy varme. Stek laksen i ca 2 minutter på hver side. Ta ut filetene og sett til side.
Finhakk hvitløk og rødløk og fres dette raskt i sammen panne. Tilsett soltørkede tomater, og rør godt sammen. Hell over kremfløte og la det koke i et par minutter. 
Vend inn spinaten og bland til det faller sammen. Ha i revet parmesan og smak til med salt og pepper.
Legg laksefileten tilbake i pannen og bruk en skje til og øse sausen over.
Serveres med ris

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar