Kjøttboller med mozzarella
Varm ovnen til 200 grader
4 personer
Pr. person
Kcal: 491
Karbohydrater: 12g
Protein: 42g
Fett: 30g
400 g kjøttdeig
200 g mozzarella
1 egg
1 ts oregano
1 ts basilikum
20 g smør
400 g hakkede tomater
1 liten løk
2 fedd hvitløk
2 ts oregano
2 ts basilikum
50 g parmesan
600 g squash
Bland kjøtt, egg, basilikum, oregano, salt og pepper. Skjær opp mozzarellaen i terninger. Form små kjøttboller og putt en liten mozzarella bit i hver av dem. Sett resten av osten til siden. Smelt smør i en varm panne og brun kjøttbollene.
Hakk løk og hvitløk. Fres det sammen med oregano, basilikum sammen med resten av stekefettet til kjøttbollene. Ha i tomatene og kok opp. Smak til med salt og pepper.
Ha kjøttbollene i smurt ildfast form og hell over sausen. Ha over resten av mozzarellaen og revet parmesan over. La den stå i ovnen i 15 minutter til osten er gyllen.
Skjær squashen i tynne strimler med en mandolin.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar