mandag 31. oktober 2022

 Tortelloni med sukkererter og hvitløkspangrattato


Til 4 personer

600 g tortelloni med ricotta og spinat
30 g panko paneringsmel
40 g parmesan
1 squash
300 g sukkererter
1 stk sitron
30 g mandler
8 g grønnsaksbuljong
Smør
Hvitløk
Basilikum

Press to hvitløksbåter og grovhakk mandler. Varm en skvett olivenolje på middels varme og tilsett dette sammen med panko. Stek under omrøring i 3 min. Legg det over i en skål og tilsett finrevet parmesan, krydre med salt og en klype pepper.

Skjær squashen i tynne stenger, varm litt olivenolje og 4 ss smør i en stor stekepanne og stek squashen i 3 min eller til smøret er brunet. 
Tilsett grønnsaksbuljong, 2 ss hvetemel og 5 dl vann og tortelloni. Kok i 2-3 min under lokk. 
Så putter du i grovhakket sukkererter og kok det i 1-2 min til.
Fjern pannen fra plata, tilsett 4 ss sitronsaft og hakket basilikum. Smak til med salt og pepper.

Anrett tortelloni med saus over på en tallerken og strø over hvitløkspangrattato. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar