Tortelloni med sukkererter og hvitløkspangrattato
Til 4 personer
600 g tortelloni med ricotta og spinat
30 g panko paneringsmel
40 g parmesan
1 squash
300 g sukkererter
1 stk sitron
30 g mandler
8 g grønnsaksbuljong
Smør
Hvitløk
Basilikum
Press to hvitløksbåter og grovhakk mandler. Varm en skvett olivenolje på middels varme og tilsett dette sammen med panko. Stek under omrøring i 3 min. Legg det over i en skål og tilsett finrevet parmesan, krydre med salt og en klype pepper.
Skjær squashen i tynne stenger, varm litt olivenolje og 4 ss smør i en stor stekepanne og stek squashen i 3 min eller til smøret er brunet.
Tilsett grønnsaksbuljong, 2 ss hvetemel og 5 dl vann og tortelloni. Kok i 2-3 min under lokk.
Så putter du i grovhakket sukkererter og kok det i 1-2 min til.
Fjern pannen fra plata, tilsett 4 ss sitronsaft og hakket basilikum. Smak til med salt og pepper.
Anrett tortelloni med saus over på en tallerken og strø over hvitløkspangrattato.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar