Laks med Crème Fraîche og Mango Chutney
2 squash
1 pose frossen brokoli
600 g laks (salma)
3 dl Crème Fraîche
3 ss Mango Chutney
Div krydder etter eget ønske:
1-2 ts Curry Paste eller karri/korianderkrydder
Fersk koriander
Muskatnøtt
Salt
Pepper
Skjær opp fisken i porsjonsstykker og kryddre med salt og pepper. Brun fisken lett i en stekepanne på middels høy varme i ca 1 minutt på hver side. Når de er passe stekt skrur du ned varmen.
Bland sammen Mango Chutney og Crème Fraîche sammen med curry pasten (eventuelt litt karrikrydder) eller annet krydder etter eget ønske. Hell blandingen over fisken og la det surre i 5 minutter.
Lag spagetti ut av squashen og damp den lett i noen minutter. Varm brokolien slik det står på pakken. Dryss litt fersk koriander over fisken før servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar