tirsdag 19. april 2016

Laks med grønnsaksspaghetti

Sett ovnen på 180 grader

4 stk laksefileter
20 g smør
4 store gulrøtter
1 squash
1/2 purre
1 boks ekstra lett rømme
65 g babyspinat
1 lime
1/2 gul løk

Vask og skrell grønnsaker. Her brukte jeg en mandolin og lagde spaghetti av gulrot, squash og purren.
Fordel smør over fisken og stek i form i ovnen i ca 10-15 min.

Ha saften av en lime og bland inn i spinat. Ta halve rømmen og kjør det til en jevn konsistens med en stavmikser. Rasp løken og ha i resten av rømmen. Bland alt godt sammen og smak til med salt og pepper.

Kok opp vann og putt i grønnsakene. La de koke 2 min så de mykner litt, men fortsatt er sprø.

Variasjon. Ha en halv avokado i spinat sausen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar