tirsdag 22. mars 2016

Hjemmelaget fiskepinner


500 g torskefilet
2 egg
60 g mandler
50 g mel (kanskje kokos mel?)
1/2 salat
1/4 agurk
1-2 gulrot
rømme
sitron
eple (kan sløyfes)


Kjør mandler i kjøkkenmaskin til du får et grovt mel. Ha pisket egg, melet og mandlene i hver sin skål. 
Kutt fisken i pinner, ca 50 g pr pinne. Vend pinnen først i mel, så egg og til slutt mandler. 
Varm stekepanne med smør og olje. Stek fiskepinnene i 3-4 min på hver side. Vil du at det skal gå fortere bruker du to panner. Man kan sjekke om fisken er gjennomstekt ved og holde en knivspiss i en av fiskepinnene i 5 sek, er knivspissen varm er fiskepinnen ferdig.

Riv opp salaten, skjær agurken i tynne bånd og riv opp gulrot. Bland alt sammen i en bolle med litt olivenolje, sitron, salt og pepper.
Tips: Lag en råkost salat ved å rive to gulrøtter og ett eple. Bland 1 ss sukker med 3 ss sitronsaft. La sukkeret løse seg opp og bland i blandingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar