onsdag 26. august 2015

Kylling provence gryte




2 store rødløk
2 bokser hakket tomat
Hvitløk
500 g kylling
1 bunt vårløk 
1 pose gulerøtter
1 stor squash 

Fersk basilikum 
Kylling buljong
Provence krydder
Parmesan 


Jeg startet med å steke rødløken myk i en panne. Ta fram en gryte og hell tomatene oppi og sett det på lav varme. Når rødløken er ferdig stekt taes de i tomatsausen.
Videre hakk opp hvitløk og kutt kylling i små biter. Dette stekte jeg sammen med salt, pepper og provence krydder.

Kutt opp resten av grønnsakene, her kan du bruke så mye du vil og hell alt sammen i gryten og ta i kyllingen. I pannen tar jeg i litt vann, la det koke opp så du får brukt all smaken som er igjen i pannen og hell det hele i gryten.

Ha i kylling buljong og la det putre 15-20 min, gjerne lengre og om ønskelig. Smak til med krydder og evt søtning.
Kutt opp frisk basilikum og bland alt sammen. Ekstra kos med revet parmesan over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar