Kylling provence gryte
2 store rødløk
2 bokser hakket tomat
2 bokser hakket tomat
Hvitløk
500 g kylling
1 bunt vårløk
500 g kylling
1 bunt vårløk
1 pose gulerøtter
1 stor squash
1 stor squash
Fersk basilikum
Kylling buljong
Provence krydder
Parmesan
Parmesan
Jeg startet med å steke rødløken myk i en panne. Ta fram en gryte og hell tomatene oppi og sett det på lav varme. Når rødløken er ferdig stekt taes de i tomatsausen.
Videre hakk opp hvitløk og kutt kylling i små biter. Dette stekte jeg sammen med salt, pepper og provence krydder.
Kutt opp resten av grønnsakene, her kan du bruke så mye du vil og hell alt sammen i gryten og ta i kyllingen. I pannen tar jeg i litt vann, la det koke opp så du får brukt all smaken som er igjen i pannen og hell det hele i gryten.
Ha i kylling buljong og la det putre 15-20 min, gjerne lengre og om ønskelig. Smak til med krydder og evt søtning.
Kutt opp frisk basilikum og bland alt sammen. Ekstra kos med revet parmesan over.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar