Lasagne med ostesaus
Sett ovnen på 200 grader.
1 gulrot
1 stor løk (bland rød og hvit?)
3 fedd hvitløk
1/4 hakket chili
400 g kjøttdeig
400 g hermetiske, hakkede tomater
2 ts timian
2 ts oregano
1/2 ts pepper
Lasagneplater: Gresskar kuttet med ostehøvel, eller squash. Men husk at squash må saltes i ca 15 min for å trekke ut vannet.
Ostesaus
300 g Cottage Cheese
40 g parmesan
1/4 ts pepper
1/4 ts salt
1 dl melk
Stek kjøttdeigen og finhakk grønnsakene i mens. Gulrot, løk, hvitløk og chili freses i en kasserolle i noen minutter.
Nå kan du velge om du vil kjøre grønnsakene sammen med de hermetiske tomatene i en blender, og lage en fin tomat saus. Bland i krydderet. Hell alt sammen over kjøttdeigen.
Putt alle ingrediensene til ostesausen i en blender til det er en kremet konsistens.
Start og avslutt med kjøttsaus, etter du har lagt et lag med kjøttsaus legger du lasagneplater og deretter ostesaus. Kan godt strø litt ost og tørket persille på toppen av det siste laget med kjøttsaus.
Stekes i 30 min.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar